Про-Фарма FB Youtube

Чим корисний: гінкго білоба, аргінін і кропива дводомна

  • 24593
  • 20

L-аргінін

Одна з найважливіших для людського організму амінокислот, нестача якої здатна викликати порушення функцій багатьох органів і систем. Особливо гостра нестача L-аргініну в організмі відчувається в середньому і старшому віці. Частково це пояснює підвищення ризику розвитку еректильної дисфункції, оскільки ця амінокислота бере участь у сперматогенезі, а від її рівня в організмі залежить якість статевого життя.

 

Кропива дводомна

Містить вітамін С, вітаміни групи В, пантотенову кислоту, солі заліза, кальцію і натрію, флавоноїди. Ця рослина має потужну протизапальну властивість, покращує вироблення лімфоцитів, зміцнюючи тим самим імунітет. Також витяжка з кропиви уповільнює поділ клітин в тканинах передміхурової залози, що надійно захищає цей орган від пухлин і гіперплазії.

Ягоди карликової пальми

Ще корінні американці відзначали їх цілющі властивості. Особливо цінувалися ці ягоди за свої стимулюючі і загальнозміцнюючі властивості. Сучасні лікарі довели, що ягоди карликової пальми - потужний афродизіак. Крім цього, витяжка з них перешкоджає віковому облисінню у чоловіків і розвитку аденоми простати. Збереження здоров'я репродуктивної системи і підтримка рівня тестостерону в нормі - запорука гарної потенції в будь-якому віці.

Якірці сланкі

Містять вітамін С, смоли, дубильні речовини, сапоніни і алкалоїди. Все це забезпечує їх протизапальну, тонізуючу, в’яжучу і сечогінну властивість. Якірці сланкі не тільки покращують якість статевої функції у чоловіків, але також захищають всю сечостатеву систему від запалень і пухлинних процесів, розчиняють і виводять каміння з нирок. Дія витяжки з цієї рослини сприяє поліпшенню не тільки потенції, але і загального самопочуття.

Гінкго білоба 

Найбагатше джерело флавоноїдів, ліноленової і хінної кислоти, універсальний природний антиоксидант. Екстракт гінкго білоба знижує рівень холестерину в крові, покращує кровопостачання і обмін речовин, усуваючи таким чином можливі першопричини проблем з потенцією. Крім того, ця рослина дуже корисна для нервової системи. Витяжка з гінкго білоба прискорює нейромедіаторні процеси, а це, в свою чергу, посилює приємні відчуття під час близькості.

Йохімбін гідрохлорид

Алкалоїд із кори західноафриканського дерева Corynanthe, що має стимулюючий вплив на центральну нервову систему та усуває гальмування ерекції, нормалізує статеву функцію, ослаблену в результаті стресу та стимулює сексуальну активність.

Pravenor

Pravenor Forte
комплекс активних речовин і рослинних екстрактів, який сприяє посиленню потенції і лібідо (статевого потягу)

pravenor image