Про-Фарма FB Youtube

Секрети жіночого оргазму: про що потрібно знати чоловікові?

  • 9170
  • 44

Хто не бажає отримувати від сексу задоволення? Прийнято вважати, що кульмінацією сексу є саме жіночий оргазм. Чому? Тому що як мінімум 70% жінкам не вдається досягти оргазму з партнером; жіночий оргазм - набагато складніше завдання, ніж чоловічий, і далеко не всі знають секрети його досягнення - як чоловіки, так і жінки. Однак знання - сила, і питання про те, як доставити своїй коханій задоволення від сексу - не виняток.

Отже, про що варто знати чоловікові?

Як збудити жінку

1. Щоб допомогти партнерці досягти оргазму, необхідно розуміти природу її сексуальності - діаметрально протилежну чоловічій. Про це написано не один давній трактат: чоловічу сексуальну енергію порівнюють з вогнем, а жіночу - з водою. В чому суть?

Все просто - чоловік швидко збуджується, і так само швидко «гасне». Його оргазм пов'язаний з іншим фізіологічним явищем (сім'явиверженням), тому він сам націлений на результат.

Жінка збуджується набагато повільніше (як вода, що закипає), тому для отримання оргазму їй необхідна прелюдія. Крім цього, жінці також важливі обстановка і емоційний фон, і вона більше зосереджена на процесі. Від якості цього процесу і залежить кінцевий результат - сексуальна розрядка, тобто оргазм. А для цього жінці дуже важливо відчувати емоції партнера, вміти розслаблятися і отримувати задоволення - це неможливо без правильної обстановки.

 

Пестіть її слух

2. Розкривайте свої почуття та емоції в спілкуванні з жінкою. Логіка та контроль - чудові інструменти в кар'єрі і боротьбі за місце під сонцем, але не в ліжку.

3. Недарма кажуть, що жінки люблять вухами. Не скупіться на ласкаві слова і компліменти своїй партнерці. Це не тільки допоможе їй розслабитися, але і підвищить градус її збудження, а значить, і шанси досягти «піку».

Додайте трохи магії

4. Жінка за своєю природою більше орієнтована на процес, а не на результат. Тому для неї особливо важлива обстановка. Звичайно, це не означає, що кожен раз потрібно застеляти ліжко шовковими червоними простирадлами і всипати їх пелюстками троянд. Іноді буває досить красивої ненав'язливої музики і декількох свічок в кімнаті: їх світло допомагає розслабитися і відчути себе комфортно. Корисними будуть і збуджуючі аромати, однак вибирати їх потрібно вдвох, щоб вони були приємні і вам, і партнерці

 

Ще більше ласки!

5. Шкіра у жінки в цілому більш чутлива, ніж у чоловіка, через набагато більшу кількість нервових закінчень. Саме тому ерогенних зон на жіночому тілі набагато більше; більш того, вони мають звичай «мігрувати». Тому будь-який тактильний контакт здатний викликати справжній фонтан емоцій! Правда, для цього варто постаратися знайти ерогенну зону. Як це зробити? Пестіть і цілуйте партнерку якомога довше, і вона обов'язково «розтане» в ваших руках!

6. Ставтеся до жінки з повагою і на рівних. Не порівнюйте її з собою і не намагайтеся самостверджуватися за її рахунок. Тим більше не проявляйте агресію до своєї жінки! Адже поруч з вами вона має почуватися в безпеці. Будь-який «напад», навіть вербальний, зводить це почуття нанівець, і тоді ви втратите її довіру.

Безумовно, чоловік і жінка мають різну природу, але вони повинні знаходитися в рівновазі. Спроби підпорядкувати жінку собі, зробити з неї свою власність знищують стосунки. Або вона стане боятися вас (а значить, тихо ненавидіти), або піде. У будь-якому випадку, гармонізації інтимного життя це не сприяє.

 

Якщо ж, незважаючи на всі ваші старання,кохана жінка не отримує задоволення в ліжку, причина може критися в наступному:

  • постійний стрес, особливо на тлі малорухливого способу життя - в цьому випадку проблема вирішується усуненням причини стресу і введенням в розпорядок дня хоча б легкої зарядки, а краще - регулярних занять в спортзалі або танцювальній студії;
  • невпевненість в собі і своїй зовнішності - в цьому випадку допоможуть психолог і / або зміна іміджу, а також компліменти з вашого боку; останній пункт особливо важливий! Жінці ж рекомендується навчитися відчувати своє тіло - в цьому можуть допомогти масаж та посильні фізичні навантаження;
  • відсутність довіри до чоловіка - в цьому випадку варто проаналізувати ваші стосунки. Крім того, страх і недовіра можуть бути викликані тим, що ви не використовуєте контрацепцію;
  • внутрішні установки і батьківські заборони, викликані суворим вихованням або негативним сексуальним досвідом - подолати їх допоможе психолог;
  • депресивні стани, негативні думки - цю проблему також може допомогти вирішити психотерапевт;
  • якщо аноргазмія супроводжується болем чи дискомфортом під час статевого акту, необхідно обстежитися у гінеколога - це може вказувати на якесь жіноче захворювання.

У будь-якому з перерахованих вище випадків діяти необхідно жінці, проте ваша підтримка, тим не менш, буде для неї дуже важлива.

 
Pravenor

Pravenor Forte
комплекс активних речовин і рослинних екстрактів, який сприяє посиленню потенції і лібідо (статевого потягу)

pravenor image