Про-Фарма FB Youtube

Як підвищити чоловічу потенцію - найкращі способи

  • 3639
  • 3

Перш ніж боротись з імпотенцією, чоловікові необхідно з'ясувати причину проблеми. Виділяють принаймні два чинники, які здатні послабити потенцію незалежно від віку:

Невроз - порушення роботи нервової системи, найчастіше викликане стресом, фізичним, психологічним перевантаженням організму. Лікувати невроз можна самостійно, але краще робити це під контролем лікаря.

Депресія - психосоматичний занепад організму, комплексне зниження активності, при якій імпотенція стає лише однією з проблем. Можуть знадобитись як психологічні сеанси, так і медикаментозне лікування.

Інші поширені причини порушення потенції - надмірна вага, підвищений тиск, захворювання серця і судин, діабет, гормональні порушення. Ці проблеми виникають в різному віці, але чоловіки старше 50 років схильні до них набагато частіше.

Загальні методи поліпшення потенції, запобігання подальших проблем

Виходячи з вищезазначених причин імпотенції після 50 років, лікарі дають такі рекомендації:

  1. При повноті або при схильності до неї потрібно стежити за вагою. У цьому допомагають регулярні заняття спортом, контроль добового споживання калорій і збалансоване харчування; при необхідності лікар може призначити спеціальні добавки для схуднення.
  2. Щоб уникнути підвищеного тиску (гіпертонії), рекомендують дозувати фізичні навантаження, не приймати занадто гарячу ванну, не перевтомлюватися; не зловживати алкоголем, кавою, іншими тонізуючими напоями.
  3. У 50 років і старше виникають або загострюються хвороби серцево-судинної системи. Необхідно звернутися до кардіолога, пройти обстеження, дотримуватися рекомендацій лікаря.
  4. Діабет - також поширена причина проблем з потенцією. Ця назва узагальнює кілька типів захворювань. Необхідне комплексне обстеження і лікування.

Що стосується гормональних порушень, то їх або усувають в результаті лікування, або компенсують, підтримуючи гормональний фон за допомогою регулярного прийому ліків.

Спеціальні препарати для відновлення потенції

Ліки, за допомогою яких позбавляються від імпотенції в 50 років і пізніше, діляться на кілька типів:

  • Інгібітори фосфодіестерази - розроблені раніше всіх, популярні досі. Стимулюють кровопостачання органів, включаючи статеві.
  • Донатори оксиду азоту, блокатори адреналінових рецепторів - розширюють судини, за рахунок чого до статевих органів краще надходить кров..
  • Препарати тестостерону - компенсують недолік «чоловічого гормону» і нормалізують таким чином потенцію.
  • Активатори калієвих каналів, деякі спазмолітики - сприяють розслабленню м'язів, що відповідають за потенцію.

Вибір препаратів для лікування залежить від причин, які спровокували порушення еректильної функції і приймаються вони виключно за призначенням лікаря. Часто від проблем з потенцією позбавляються без ліків, навіть після 50 років. Якщо проблема виникає при нормальному способі життя, перед лікуванням необхідна консультація лікаря. Самолікування неприпустимо. Необхідно враховувати побічні ефекти ліків.

Pravenor

Pravenor Forte
комплекс активних речовин і рослинних екстрактів, який сприяє посиленню потенції і лібідо (статевого потягу)

pravenor image