Про-Фарма FB Youtube

Фізичні вправи для поліпшення ерекції

  • 2256
  • 0

Навіть ті, хто вже зіткнувся з еректильною дисфункцією, а не тільки чули про неї, часто думають, що це «природний» стан організму. Нібито вона приходить з віком, і нікуди від неї не подітися. Нічого подібного! Відновлювати ерекцію і лібідо, по-перше, можна; по-друге, потрібно.

Фізичні навантаження і активний спосіб життя - головні ліки

Якщо поглянути на чоловіків, які ведуть активне статеве життя не тільки після 40 років, але і в 50, і в 60, і - так-так, це не жарт - після 70, як мінімум одна спільна ознака знайдеться. Ніхто з них не проводить цілі дні на стільці, в кріслі або на дивані. Всі вони активно рухаються і займаються собою.

Про користь спорту та фізкультури навряд чи варто писати докладно - написано і так достатньо. Варто сказати, що є окремі вправи, які  підвищують потенцію. Нічого секретного в них немає - вони просто покращують приплив крові до органів малого тазу, опрацьовують нижню частину тіла, яка від малорухливого способу життя стає неактивною.

Найпопулярніші вправи, які допомагають чоловікам повернути всю радість спілкування з прекрасною статтю: присідання, нахили, обертання тазом. Програму вправ варто підбирати окремо - під статуру, вік, вагу і загальний стан. Ну а тим, хто не любить надмірно себе навантажувати, підійде йога. При професійному підході вона також покращує кровотік, в тому числі покращує кровопостачання малого таза.

Що входить в препарати для поліпшення потенції?

На щастя, вже давно залишилися в минулому те, коли еректильну дисфункцію намагалися лікувати, застосовуючи муміє і телепатичні сеанси. Сьогодні для цієї мети існує ряд препаратів, які відрізняються складом і своєю дією. Є так звані, «таблетки на одну ніч», вони допомагають підвищити ерекцію тут і зараз, але не впливають на причину виникнення. Існують також комплексні препарати, які не мають миттєвої дії, але спрямовані на усунення причин виникнення дисфункції. Такі препарати необхідно приймати курсом, але вони дають тривалий і стабільний ефект після курсу застосування.

Отже, основний склад препаратів, покликаних перемогти проблеми з потенцією:

● L-аргінін - необхідна організму амінокислота, що підсилює приплив крові до того самого органу;

● екстракти рослин з потрібним складом елементів - кропиви дводомної, якірців, гінкго білоба, карликової пальми - ці компоненти впливають на роботу простати, знімають запалення, покращують кровообіг, адже дуже часто причиною проблем з потенцією є банальні проблеми з простатою;

● гідрохлорид йохимбіна, який також відомий як квебрахін і широко використовується при відновленні нормальної потенції, так як впливає на усунення психоемоційних причин виникнення дисфункції.

Препарат звичайно підбирається індивідуально, розібравшись у причинах виникнення, і курс застосування кожного препарату також визначається індивідуально, під наглядом лікаря.

Загальні показання до застосування

Такі препарати купують на підставі консультацій і тільки після знайомства з інструкцією. Проте загальний перелік рекомендацій є. Приймати комплекс для боротьби з еректильною дисфункцією варто, щоб:

● підвищувати потенцію, покращувати потяг;

● знижувати прояви простатиту, включаючи порушення ерекції;

● підтримувати еректильну функцію при доброякісній гіперплазії простати.

Головна порада: в будь-якому випадку не варто обмежуватися одним лише прийомом препаратів. Ерекцію згодом погіршують малорухливий спосіб життя, зловживання алкоголем, куріння, стреси, неврози, перевтома. Пам'ятати про фізичну активність і здоровий спосіб життя варто завжди.

 
Pravenor

Pravenor Forte
комплекс активних речовин і рослинних екстрактів, який сприяє посиленню потенції і лібідо (статевого потягу)

pravenor image