Про-Фарма FB Youtube

6 міфів про секс

  • 4239
  • 14

Щасливі ті, хто не боїться пізнавати себе і своє тіло та вміє приймати розумні рішення щодо свого інтимного життя. Однак тема сексу в суспільстві, як і раніше, знаходиться під табу, і внутрішні заборони досі заважають говорити «про це» і не червоніти. Через це виникло безліч міфів, в які досі продовжують вірити, незважаючи на те, що вони давно розвінчані не тільки науковими дослідженнями, але і досвідом багатьох партнерів.

Відчувати оргазм потрібно одночасно

Незважаючи на те, що в різних еротичних кінофільмах це показано саме так, в реальності все зовсім по-іншому. Тільки в 15% випадків пара приходить до фінішу разом, набагато частіше жінка «відстає». Однак уважний і досвідчений чоловік здатний задовольнити партнерку, навіть якщо досягне піку задоволення першим; те ж саме в рівній мірі стосується і жінки. Якщо хтось із вас «запізнився», хіба це не привід продовжити і поекспериментувати?

Секс в темряві -  для закомплексованих

Напевно, багато хто з нас сміявся з пуританських звичаїв позаминулого століття, коли добропорядне подружжя  навіть через 10 років шлюбу соромилось бачити один одного голими, і «подружній обов'язок» чоловік і жінка виконували лише при задутих свічках і запнутих портьєрах.

Однак темрява здатна не по-дитячому збуджувати! Вся справа в тому, що органи чуття стають набагато чутливішими, якщо один з них перестає функціонувати. У темряві «вимикається» зір, і задоволення від запаху, дотиків і пристрасного шепоту зростає в рази! До речі, з тієї ж причини багато еротичних костюмів для жінок укомплектовано мереживною пов'язкою для очей.

 

 

Одружені люди не мастурбують

Насправді ті, хто перебуває в серйозних стосунках, можуть частіше займатися самозадоволенням, ніж люди без пари. І це не завжди означає проблеми в інтимному житті - можливо, це просто зняття стресу або цілком розумне бажання не змушувати кохану людину займатися сексом тоді, коли вона не може або не хоче.

Заняття сексом допоможуть схуднути

Зрозуміло, що регулярні інтимні стосунки корисні для здоров'я: завдяки їм поліпшується циркуляція крові в усьому організмі. Крім того, ендорфіни, що виділяються в процесі, сприятливо впливають на нервову систему. Але на корекцію ваги секс практично не впливає - не так вже й багато калорій спалюється в процесі. Втім, якщо ви займаєтеся спортом і правильно харчуєтесь, перераховані вище ефекти можуть прискорити втрату зайвих кілограмів. Однак цей фактор - опосередкований, а не прямий, як прийнято вважати.

Після клімаксу сексу немає

Зруйнувати інтимне життя можуть внутрішні заборони, взаємні образи, розчарування, проблеми фізіологічного характеру, але вже точно не вік і не природні перебудови в організмі. Більш того, багато жінок в період менопаузи стають ще більш розкутими і темпераментними - хоча б тому, що ризику небажаної вагітності більше немає!

 

 

Чим більше, тим краще!

Напевно, ви вже здогадалися, про що йде мова! Довжину і товщину чоловічого статевого органу неодмінно пов'язують із задоволенням, яке чоловік може доставити жінці, і чомусь впритул не бачать очевидний факт: завеликий розмір перетворює приємне заняття в болюче і іноді навіть травматичне. Тому набагато важливішою є сумісність партнерів і їх здатність принести один одному задоволення.

Всі ці забобони можуть бути приводом для серйозних хвилювань і навіть вплинути на самооцінку людини, а це аж ніяк не сприяє гармонійному сексуальному життю. Тому - будьте більш сміливими та відвертими, розвінчуйте міфи, пізнавайте себе і один одного!

 
Pravenor

Pravenor Forte
комплекс активних речовин і рослинних екстрактів, який сприяє посиленню потенції і лібідо (статевого потягу)

pravenor image