Про-Фарма FB Youtube

Підняти і підвищити потенцію у чоловіків в домашніх умовах

  • 10533
  • 0

Поки проблема еректильної дисфункції не стала надто серйозною, підвищення потенції в домашніх умовах - цілком реалізований крок. Щоб вживані заходи були виключно корисними і не створювали шкоди для організму, необхідно грамотно підійти до всіх стадій процесу.

Підвищення потенції в домашніх умовах в залежності від причини
Труднощі з ерекцією можуть виникнути у будь-якого статевозрілого чоловіка, незалежно від віку і загального стану здоров'я. Причин у такої проблеми безліч. Необхідно зробити все можливе, щоб дізнатися, що трапилося. Можливі варіанти:

● Органічні причини - це захворювання сечостатевої системи. Намагатися вилікувати їх самостійно - не тільки малоефективно, а й небезпечно. Необхідно звертатися до терапевта, уролога, андролога та інших профільних фахівців, щоб проконсультуватися, пройти діагностику та отримати рекомендації щодо лікування.

● Психогенні причини, що пов'язані зі стресами, переживаннями, пригніченим настроєм і втомою, перш за все емоційною. Як збільшити потенцію в домашніх умовах в цьому випадку? Необхідно знайти баланс між активністю і розслабленням. Це питання завжди вирішується індивідуально. Але важливо пам'ятати, що стреси, перевантаження, потрясіння або депресія ніколи не позначаться на потенції сприятливо.

Вправи для потенції в домашніх умовах

Незалежно від того, які причини привели до виникнення проблеми, актуальними будуть вправи для потенції в домашніх умовах. Це присідання, нахили та інші рухи, що сприяють припливу крові до органів малого таза. Позбавляючись від кров'яного застою, можна нормалізувати кровопостачання всіх органів, включаючи статеві.

Значно покращують потенцію силові навантаження: у чоловіків вони сприяють підвищенню рівня тестостерону, особливо якщо поєднувати їх з вживанням продуктів, що підвищують лібідо. Однак не варто нехтувати й іншими видами вправ - вони покращують кровообіг і підсилюють ефект.

Як збільшити потенцію в домашніх умовах: додаткові поради

Крім порад, пов'язаних з фізичною активністю, є також загальні правила, пов'язані з харчуванням. Натуральні продукти, різні страви, вітамінно-мінеральні комплекси забезпечують організм речовинами, завдяки яким потенція залишається високою незалежно від віку та інших причин.

Для профілактики і лікування еректильної дисфункції необхідно в достатній кількості вживати різні компоненти. Деякі з них визнані особливо ефективними, тому входять до складу дієвих профілактичних і лікувальних препаратів:

 
 

Склад цих компонентів забезпечує нормальну роботу простати і таким чином покращує потенцію. Це особливо потрібно  при підвищенні потенції в домашніх умовах, якщо необхідно:

● підвищити лібідо, тобто посилити потяг;

● знизити прояви простатиту на тлі його лікування;

● скоріше позбутися від хворобливого сечовипускання;

● усунути порушення ерекції через хронічний простатит.

Також правильне харчування і прийом препаратів можуть бути необхідними в ряді інших випадків. Не слід забувати про шкоду самолікування і консультуватися перед прийомом з лікарем.

 

Pravenor

Pravenor Forte
комплекс активних речовин і рослинних екстрактів, який сприяє посиленню потенції і лібідо (статевого потягу)

pravenor image