Про-Фарма FB Youtube

Потенція у літніх чоловіків

  • 4108
  • 0

Нерідко, розмінявши шостий десяток, представники сильної статі стикаються з такою проблемою, як зменшення чоловічої сили. Деякі миряться з цим, для інших же це стає справжнім ударом по самооцінці і навіть причиною депресії.

Що найчастіше стає причиною еректильної дисфункції у старшому віці? Перш за все - природні зміни, зумовлені зниженням кількості виробленого чоловічим організмом тестостерону. Рівень цього статевого гормону визначає ступінь потягу і гостроту відчуттів під час сексу.

Крім того, після 50 років часто дають про себе знати різні хронічні хвороби, особливо, якщо мають місце шкідливі звички, важка робота і нездоровий раціон. Особливо згубні для потенції атеросклероз і цукровий діабет, що руйнують судини, через що порушується кровообіг. Крім цього, постійні стреси і напружена робота без відпустки (чим грішать дуже багато чоловіків!) також не сприяють збереженню здоров'я і бадьорості. А про шкоду зловживання алкоголем, переїдання і безладні статеві зв'язки і говорити не варто - це основні чинники ризику розвитку еректильної дисфункції.

Посилення потенції в літньому віці

Чи можна повернути стійку ерекцію чоловікам після шістдесяти років? У більшості випадків - так. Для цього потрібно пройти комплексне обстеження і з'ясувати, чи мають місце будь-які хронічні хвороби, особливо пов'язані зі статевою сферою. Навіть їх приховані форми можуть підточувати організм і згубно впливати на чоловічу функцію.

Крім цього, в такому віці до себе потрібно ставитися дуже дбайливо і не перепрацьовувати, дуже обережно ставитись до алкогольних напоїв. По можливості - взагалі припинити вживати хоча б міцні і газовані, залишивши в «дозволених» тільки сухе вино.

Помірна фізична активність також сприяє поліпшенню чоловічої функції - в будь-якому віці, в тому числі і після 60 років. Іноді одних тільки фізичних навантажень буває досить, якщо чоловік не страждає будь-якими серйозними хронічними хворобами: регулярні силові навантаження підвищують рівень тестостерону.

При усуненні проблем з потенцією велике значення має правильне харчування. Їжа повинна бути в міру калорійною і насиченою білком, щоб у організму був певний запас енергії. Добре зарекомендували себе в плані зміцнення чоловічого здоров'я морепродукти, горіхи, зелень, яйця.

Доведено, що велике значення для підтримки потенції на належному рівні має регулярна статева активність. Тривале утримання в літньому віці зазвичай негативно позначається на сексуальних можливостях чоловіка. Але не можна забувати про те, що ще більшу небезпеку становлять випадкові зв'язки, так як вони часто стають причиною запальних захворювань статевої сфери.

Крім цього, добре зарекомендували себе натуральні рослинні екстракти, застосування яких допоможе чоловікові повернути колишню силу і впевненість у собі.

Чи можливо в 60 років жити повноцінним життям? Звичайно, можливо, якщо не нехтувати регулярними обстеженнями і вчасно вживати заходів

Pravenor

Pravenor Forte
комплекс активних речовин і рослинних екстрактів, який сприяє посиленню потенції і лібідо (статевого потягу)

pravenor image