Про-Фарма FB Youtube

Королева в ліжку: як розкріпостити свою жінку?

  • 4116
  • 0

Буває, що жінка всім хороша - і гарна, і розумна, і стосунки з нею легкі та приємні, але коли справа доходить до інтиму - виявляється занадто передбачуваною, затиснутою, навіть нудною. Для чоловіка це може стати серйозним розчаруванням: невпевненість жінки в собі передається і йому, а відсутність зворотного зв'язку може звести нанівець все задоволення.

Причини таких обмежень і блоків можуть бути різними, але результат завжди один і той самий - проблеми з досягненням оргазму, сприйняттям партнера і навіть з бажанням близькості як такої. Сором і сумніви у своїй привабливості і жінкам заважають насолоджуватися близькістю. Не поспішайте розчаровуватися в партнерці: можливо, варто допомогти їй позбутися комплексів?

 

Не судіть себе строго

Багато жінок схильні надмірно себе критикувати. Це одна з найчастіших причин «скутості» і сорому під час близькості - страх здаватися недостатньо красивою, чи не відповідати суворим «стандартам краси» з глянцевих журналів. Насправді, панянки, не варто забувати про приказку «краса в очах того, хто дивиться» і про те, що чоловіки не сплять з жінками, які їх не приваблюють. Якщо ви вже опинилися в ліжку зі своїм партнером, значить, ви для нього бажана та гарна, і соромитися нема чого! Недоліки зовнішності можна знайти у кожної людини. Але переваг у нас не менше - робіть акцент саме на них.

Доглядайте за собою

Ви занадто критичні до своєї зовнішності? Вам здається, що мінусів в ній більше, ніж плюсів? Швидше за все, ви просто давно не балували себе. Купіть собі новий аксесуар або маленький флакончик парфумів, сходіть на манікюр або масаж, запишіться до косметолога - грамотний фахівець підбере вам потрібну косметику. Незалежно від ваги, зросту, кольору волосся і типу фігури будь-яке тіло прекрасне, якщо його пестити. Доглянута жінка завжди відчуває себе привабливою та коханою, що передається оточуючим на підсвідомому рівні. Така дама завжди оточена шанувальниками, навіть якщо далека від так званих «модельних стандартів».

Милуйтеся собою в негліже

Якщо ви полюбите своє оголене тіло, ви не будете соромитися під час усамітнення з коханим. Частіше ходіть вдома в нижній білизні (гарній!). Дивіться на себе в дзеркало із захопленням і робіть собі компліменти. Поступово ви позбудетеся від сорому, і ваша впевненість буде заводити чоловіка ще більше!


А що ж робити чоловікові?


Якщо ви помітили, що ваша дама серця надмірно сором'язлива, коли залишається з вами наодинці - більше ласки і компліментів! Ніщо і ніхто так не заводить жінку, як чоловік, який нашіптує їй на вушко ніжні слова в найчуттєвіші моменти. Балуйте свою кохану пестощами та компліментами, і вона розквітатиме в ваших обіймах!

 

 

Pravenor

Pravenor Forte
комплекс активних речовин і рослинних екстрактів, який сприяє посиленню потенції і лібідо (статевого потягу)

pravenor image