Про-Фарма FB Youtube

Курортний роман ... зі своєю половинкою! 4 способи урізноманітнити інтимне життя у відпустці

  • 3086
  • 0

Інтимна близькість на відпочинку приносить набагато більше задоволення. Навіть подружні пари зі стажем чекають нових дивовижних відкриттів!

Вся справа в тому, що в обстановці перманентного стресу лібідо безнадійно падає через підвищення виділення гормону кортизолу, який пригнічує вироблення тестостерону. Тому трудові будні можуть геть відбити бажання фізичної любові, навіть якщо в стосунках подружжя панує любов і гармонія. У відпустці ж людина не завантажена рутиною - ні робочою, ні побутовою. Саме час розслабитися і насолодитися один одним! А кілька цікавих ідей, про які піде мова нижче, допоможуть вам «підлити масла у вогонь» і отримати більше задоволення від сексу у відпустці.

Психологи підтверджують ефективність зміни обстановки в першу чергу серед тих пар, у яких з'явилися проблеми в інтимній сфері. Нові враження викликають більше яскравих емоцій, а це не може не впливати на збудливість і інтерес один до одного. Зміни на емоційному тлі сприяють появі свіжих почуттів і ідей.

Трохи фантазії

Навіть звичайний номер може зіграти для вас роль будуара - все залежить від вашої фантазії. Вид на море, шампанське з полуницею в номері, інтимні іграшки, на які не вистачало часу вдома - все це справить на вас обох незабутнє враження!

 

Плавання голяка

Таким чуттєвим досвідом варто насолодитися кожній парі. Від плавання в «костюмах Адама і Єви» ви отримаєте неймовірне задоволення і зблизитеся ще більше. Правда, безпосередньо до близькості перейти краще вже на березі: секс у воді - заняття не тільки малоприємне (вода вимиває природне змащення) але і загрожує бактеріальними інфекціями статевих органів.

У карти на роздягання

Це точно додасть вогнику в ваші стосунки! А якщо ви ще й підберете колоду карт «для дорослих», завершення вечора може стати просто фантастичним.

 

 

Прогулянки дикуном

Якщо ви обидва любите пригоди - рушайте в похід з наметом по далекій і недослідженій стежці. Відчуйте себе в затишному місці під зоряним небом і сповна насолодіться один одним! Слідкуйте тільки, щоб на вас, бува, не натрапили інші «дикуни», і не забудьте про репеленти, інакше весь кайф вам «поламають» комарі.

Чого не варто робити у відпустці?

• Не вірте романтичним кінокартинам, що показують секс на гарячому піску або у воді. Насправді приємного в цьому мало: тертя шкіри і піску в найніжніших місцях зіпсує все задоволення. Крім того, пісок - джерело небезпечних інфекцій, особливо в тропічних і субтропічних країнах.

• Не найкраща ідея - це близькість у воді, особливо в морській: солона вода не тільки вимиває змазку, але і швидко викликає роздратування в інтимних зонах. Продовження в номері готелю після цього вам навряд чи захочеться.

• Секс після їжі - теж «дохлий номер»: після ситного обіду вам буде лінь навіть рухатися. Задоволення від близькості в такому стані буде мало.

• Надлишок алкоголю і хороший секс - несумісні поняття! Від сильного сп'яніння страждає координація, потенція і витривалість. Звичайно, кілька келихів вина з льодом можуть загострити ваші відчуття, але саме кілька келихів вина, а не каністра горілки.

І найголовніше

Всі комплекси, табу і хибний сором залиште вдома! Відпустка - це чудова пора для нових одкровень і експериментів. У романтичній обстановці вам обом буде набагато простіше отримати масу нових вражень. І ваші відносини після цього стануть набагато яскравішими і міцнішими!

Pravenor

Pravenor Forte
комплекс активних речовин і рослинних екстрактів, який сприяє посиленню потенції і лібідо (статевого потягу)

pravenor image