Про-Фарма FB Youtube

Алкоголь і чоловіча потенція

  • 4922
  • 0

Алкоголь - некорисна для людського організму речовина, і зловживання алкоголем - ризик для здоров'я. Ступінь ризику залежить від багатьох факторів: частоти вживання, міцності та якості напоїв, індивідуальних особливостей організму і т.д. Однак в будь-якому випадку здоров'ю завдається шкода - в тому числі і здоров'ю чоловічої репродуктивної системи.

Однак багато чоловіків ігнорують цей факт, випиваючи «для хоробрості» на побаченні. Для чого? Існує думка, що алкоголь розкріпачує і загострює відчуття. А це особливо важливо для людей, внутрішньо невпевнених у собі, оскільки саме це часто стає психологічною причиною імпотенції (часткової або навіть повної). А як найлегше подолати страх? Звичайно ж, за допомогою речовини, що впливють на нервову систему.

Дійсно, алкоголь в подібних випадках розкріпачує людину. Біда лише в тому, що в подальшому, можливо, вона вже не зможе обійтися без чарки на побаченні.

Ерекція після алкоголю

Існує думка, що алкоголь в невеликих дозах перед сексом сприяє продовженню статевого акту. В якійсь мірі це твердження вірне. Але, розібравшись у причинах цього явища, вчені прийшли до висновку, що воно пов'язане з гнітючою дією спиртного на нервову систему. Статевий орган стає менш чутливим, тому сім'явиверження настає пізніше звичайного.

А підвищений потяг до протилежної статі відразу після вживання алкоголю пояснюється просто. На короткий час судини статевих органів розширюються, кровотік в них поліпшується, що призводить до ерекції. Ось і весь секрет.

Якщо чоловік перестарався з кількістю випитого, оргазму він може не досягти зовсім. А, вдаючись до допомоги спиртного кожен раз перед інтимною близькістю, він ризикує як мінімум стати залежним від алкоголю, а як максимум - втратити здатність до ерекції без додаткової стимуляції у вигляді міцних напоїв. Це в подальшому все одно призведе до розвитку еректильної дисфункції. Висновок: алкоголь - НЕ афродизіак!

Вплив алкоголю на потенцію

Багато пити - здоров'ю шкодити. Чоловіча репродуктивна функція - не виняток. Підступність алкоголю в тому, що спочатку його згубна дія непомітна; більш того, спочатку доза «для хоробрості» дає чоловікові потрібний ефект. Однак уже незабаром втрачається природна для здорового чоловіка здатність бачити сни еротичного змісту, повністю зникає спонтанна ерекція, що виникала раніше в нічний час. Згодом, якість статевого акту стає все гіршою, і інтереси до жінки поступаються місцем стійкому бажанню випити. Так розвивається алкогольна залежність, яка завжди супроводжується статевим безсиллям.

Звичайно, тривале комплексне лікування еректильної дисфункції і в цьому випадку може допомогти відновитися в разі відмови від регулярних пиятик. Однак варто пам'ятати, що з проблемами такого характеру, якщо їх причина - зловживання спиртним, боротися значно важче.

Бажаєте зберегти потенцію до глибокої старості? Не дозволяйте собі зайвого і підтримуйте своє здоров'я.

Pravenor

Pravenor Forte
комплекс активних речовин і рослинних екстрактів, який сприяє посиленню потенції і лібідо (статевого потягу)

pravenor image