Про-Фарма FB Youtube

Натуральні афродизіаки для жінок і чоловіків

  • 5814
  • 23

Напевно, ви часто помічали - і в фільмах, і в реальному житті - що романтичні вечори майже завжди супроводжуються келихом неміцного вина і легкими закусками? А між іншим, вибір таких закусок обгрунтований не тільки тим, що вони смачні і піднімають настрій. Полуниця з вершками, фрукти, устриці, мідії і багато інших продуктів є афродизіаками - так називається все їстівне, що здатне на фізіологічному рівні налаштовувати організм людини на близькість.

Афродизіаками є всі продукти, що містять фолієву кислоту, селен і цинк - ці мікроелементи потрібні для вироблення тестостерону. Не менш важливими є вітаміни А, С, Е і В1 -  для загального тонусу і здорової функції нервової системи. Найбільше їх міститься в продуктах, перерахованих нижче.


1. Кориця

Ці прянощі не тільки надають чудовий смак солодким стравам, але і є потужним стимулятором лібідо. Кориця містить фосфор, калій, цинк, залізо і селен: всі ці мінерали позитивно впливають на чоловічу статеву функцію, а також посилюють приплив крові до статевих органів. А це збільшить ступінь насолоди обох партнерів. Крім цього, кориця також корисна для імунітету і роботи мозку.


2. Полуниця

Полуниця не дарма асоціюється у нас з пристрастю і чуттєвістю. Ця ягода містить фолієву кислоту, яка підвищує рівень статевих гормонів, а також вітаміни групи В, які сприяють приємному, піднесеному настрою. Тому так популярні полуниця і шампанське на романтичному побаченні.

3. Авокадо

Цей плід містить безліч поліненасичених жирних кислот, фолієву кислоту, калій і вітамін В6. Все це сприяє поліпшенню сексуальної функції і підвищенню лібідо. Крім цього, кислоти омега-3 і омега-6 захищають судини і знижують рівень холестерину, що сприяє профілактиці серцево-судинних захворювань. А саме вони часто бувають першопричиною еректильної дисфункції та інших розладів.

 

 

4. Інжир

Вітаміни групи В, а також вітамін С, калій, магній, фосфор і залізо, які містить інжир, роблять його одним з афродизіаків №1. Цей фрукт ще з давніх часів був відомий чудовими загальнозміцнюючими властивостями. Інжир покращує кровообіг у всьому організмі, в тому числі і в органах малого таза, сприяє зміцненню нервової і серцево-судинної системи, підвищенню якості статевої функції і посиленню потягу.

5. Креветки і молюски (устриці, мідії, рапани)

М'ясо молюсків - джерело легкозасвоюваних білків, безлічі корисних амінокислот, йоду, селену і цинку. Це сприяє підвищенню витривалості, виробленню тестостерону і правильному формуванню статевих клітин. У свою чергу, це значно покращує якість інтимного життя.

 

 

6. Спаржа

Ви вважаєте, що овочі - це «не їжа»? Даремно! Спаржа - джерело найважливіших для чоловічої та жіночої статевої системи вітамінів. У ній містяться провітамін А, вітаміни С і Е, РР і групи B. Крім цього, в спаржі дуже багато фолієвої кислоти, калію, цинку і заліза - в загальному, все, що необхідно для підтримки і поліпшення любовних здібностей, стимуляції вироблення тестостерону і нормального сперматогенезу.

Крім цього, спаржа дуже корисна для профілактики гіпертонії, що також дозволяє надовго зберегти здатність отримувати задоволення від інтимного життя.

7. Цитрусові

Джерела вітаміну С, фолієвої кислоти і антиоксидантів, необхідних для сексуального здоров'я. Найбільше їх міститься в лимоні і лаймі, однак мандарини, апельсини і грейпфрути також дуже корисні. Крім цього, цитрусові фреші чудово поєднуються з легкими закусками з морепродуктів, посилюючи їх дію! Такий «коктейль» - чудовий вибір для романтичного побачення.

Як бачимо, від складу романтичної вечері багато в чому залежить те, яким буде її продовження! Перше золоте правило - не переїдати: дискомфорт від переповненого шлунку здатний зіпсувати всі приємні враження. Завершувати трапезу найкраще з легким відчуттям голоду.

Смачного та міцного кохання всім нашим читачам!

 

Pravenor

Pravenor Forte
комплекс активних речовин і рослинних екстрактів, який сприяє посиленню потенції і лібідо (статевого потягу)

pravenor image