Про-Фарма FB Youtube

Как разнообразить сексуальную жизнь

  • 4911
  • 47

Одна з важливих складових гармонічного подружнього життя - це, звичайно ж, регулярне інтимне життя. І якщо на початку відносин воно яскраве і насичене, то з часом, навіть якщо відносини міцніють і розвиваються, секс може відійти на другорядний план, стати одноманітним і нудним. А це може стати причиною сварки і навіть розладу у відносинах.

Щоб не допустити цього, варто періодично вносити якусь різноманітність в вашу спальню. Згадайте, як відбувалися ваші перші побачення, що вас хвилювало і примушувало серце битись частіше.

Сексуальний вигляд

Можливо, пора змінити імідж або побалувати себе новою спокусливою білизною? Згадайте, що ви одягаєте вдома частіше - гарний ажурний пеньюар або звичайний домашній халат? І, звичайно ж, потрібно частіше балувати себе як домашніми, так і салонними процедурами з догляду. Духи з феромонами також додадуть «вогника» в ваш образ.

Чоловікам варто згадати про те, що жінка розквітає від компліментів! Бажаєте бачити свою половинку гарною та спокусливою? Говоріть їй частіше про те, як вона прекрасна!

Чуттєвий масаж

Правильний еротичний масаж - один з найефективніших способів збуджувати один одного до нестями! Особливо, якщо при цьому не фокусуватися на «продовженні процесу». Але головне в цьому процесі - не поспішати. Чим довше ви будете насолоджуватися один одним, тим яскравішими будуть відчуття!

Ванна на двох

Спробуйте перетворити звичайні водні процедури в чуттєву романтичну пригоду! Приглушене світло, ароматні свічки і піна, а також ваші улюблені напої допоможуть створити потрібну атмосферу. Єдине, про що варто пам'ятати - це про обережність на слизьких поверхнях, тому нічого міцнішого за легке вино в ванну брати не варто.

Якщо у вашій ванній недостатньо місця для такого проведення часу, сходіть разом в баню, сауну або хаммам - враження будуть незабутні!

Флірт

Телефонні розмови, записки і sms-ки еротичного характеру «підігріють» навіть багаторічні подружні стосунки. А якщо ви ще й будете зустрічати один одного в своєму самому спокусливій вигляді, грати один з одним - в загальному, стимулювати фантазію, ваше інтимне життя значно пожвавиться!

sms-флирт настроит вас обоих на приятное продолжение

Афродизіаки

Влаштуйте романтичну вечерю з вашими улюбленими ласощами. Про те, які напої і страви здатні посилити збудження, читайте тут.

Спільна подорож

Коли ви останній раз разом були у відпустці? Можливо, відпочинок від рутинних справ і зміна обстановки допоможе вам розслабитися і насолодитися один одним в повній мірі. Багато пар, навіть при хороших, гармонійних відносинах часто «забивають» на ліжко через банальну втому, недосипання і тривалі одноманітні будні.

Зміна обстановки

Якщо взяти відпустку немає можливості, зніміть на вихідних номер в готелі. Найкраще вибирати номери для молодят. Виберіть нагарніше вбрання, замовте свої улюблені напої і закуски, і цей вечір надовго вам запам'ятається!

Яскрава постільна білизна

Купіть новий постільний комплект яскравого забарвлення. Найкраще вибирати червоний: цей колір посилює сексуальне бажання. Даний спосіб діє безвідмовно!

постельное белье создаст нужное настроение!

 

Геть одноманітність!

Візьміть за правило не повторювати місця і пози для близькості. Нехай кожен раз буде, як новий! Зрештою, навіть в невеликій квартирі є не тільки ліжко в спальні, але і диван в холі, ванна, кухня, лоджія. Експериментуйте, і заняття любов'ю ніколи вам не набриднуть.

І найголовніше…

Говоріть «про це» відверто! Не соромтеся розповідати один одному про те, що вас збуджує, і які фантазії ви бажаєте втілити в реальність. Зрештою, чого соромитися найближчим людям? Тільки вибирайте правильний момент для таких розмов: ви і ваш партнер повинні бути повністю розслабленими, в хорошому настрої - наприклад, за келихом вина ввечері на вихідних.

Ці нехитрі способи допоможуть вам перетворити ваше інтимне життя на справжнє свято і сповна насолоджуватися один одним, навіть якщо ви разом вже багато років!

 

 

Pravenor

Pravenor Forte
комплекс активних речовин і рослинних екстрактів, який сприяє посиленню потенції і лібідо (статевого потягу)

pravenor image